Restaurant bij Mette, de culinaire geneugten in het pittoreske Linschoten!

 

Midden in het groene hart aan de rand van Linschoten ligt de Hofstede Louisehoeve, een boerderij uit 1602 en onderdeel van het Landgoed Linschoten. De voormalige veestal en kaashuis van deze hoeve zijn verbouwd tot ruime en comfortabele gastenverblijven. Alle luxe en comfort van deze tijd in een authentieke stijl.

Een uitgebreid ontbijt met diverse streekproducten wordt op uw kamer geserveerd. Een vers gekookt eitje van onze eigen kippen mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Proef de sfeer van het oude landelijke leven met zijn smalle paden, waterstromen, bossen en weilanden.
Geniet van de rust en natuurlijke omgeving of bezoek een van de nabij gelegen vestigingsstadjes zoals Oudewater, IJsselstein of Montfoort.
Op slechts 15 autominuten afstand ligt het centrum van Utrecht of Gouda
.

 

 

l i n k   n a a r   d e   L o u i s e h o e v e
 
 

 

  Het restaurant
Chambre séparée
Reservaties
Menukaart
Wijnkaart
Catering
Contact
Locatie & taxi
Linschoten...
Vacatures
Achter de coulissen
Tocht met de sloep
naar b&b Louisehoeve
   
 
     
     
     
     
     

 

 

 

 

 

 

bij Mette, de culinaire geneugten in het pittoreske Linschoten!

het RESTAURANT dat alles kan bieden: hemelse gerechten in een schitterende omgeving. Ontdek de vele smaken en de gezelligheid in dit restaurant van Carel Alberts in de Dorpstraat, onder de kerk van Linschoten. Uit eten in het restaurant Bij METTE, in de buurt van Montfoort, Woerden, Schoonhoven, Oudewater, Ijsselstein, Utrecht. Huur van de vergaderruimte? Een vergadering in een standingvolle ruimte! Met het bedrijf vergaderen: van 12 tot 20 personen. Een schitterende ruimte voor vergaderingen in het restaurant bij Mette. Webdesign & Fotografie van WEBSTEKSTUDIO.